JÄSENKIRJE 1/2005

Hei taas Keski-Suomalaiset!

Koitetaanpas vihdoinkin saada tätä jäsenkirjeasiaa käyntiin. Tarkoituksena olisi kirjeen muodossa tiedottaa tapahtumista vähintään 4-5 kertaa vuodessa, tarpeen mukaan. Ehdotuksia vastaanotetaan koskien sekä kirjeen sisältöä että tulevia tapahtumia!

Joulut ja Uudet Vuodet on taas juhlittu ja aika katsoa alkaneen vuoden ohjelmaa. Alaosaston hallitukseen on saatu muutama uusi kasvo ja osa vanhoista aktiiveista jäi tällä erää tauolle yhdistystoiminnasta. Tervetuloa Minna ja Mirja Manninen sekä Hanna Pänkälä, ja suuret kiitokset alaosastomme eteen tehdystä työstä Merjalle, Riikalle ja Marjolle! Toimihenkilöissä tapahtui myös muutamia muutoksia, TOKO- ja PK- yhdyshenkilöksi pestautui meikäläinen, näyttely-yhdyshenkilönä ja myös varapuheenjohtajana aloittaa Minna Manninen, agility-yhdyshenkilönä jatkaa Anna Sinerheimo ja lyhytkarva-yhdyshenkilönä entiseen malliin Mia Niininen. Kirjeen lopusta löytyy yhteystiedot hallituksen jäsenille.

Vuoden Colliet ja uudet valiot palkittiin taas perinteisesti vuosikokouksessa. Lisäksi harrastemerkillä palkittiin Elina Riipi, Anne Alho, Mirja Manninen sekä allekirjoittanut.

Kilpailujen tulokset

Tulevia tapahtumia on suunniteltu seuraavasti:

  • Helmikuu: lenkkeilypäivä 5.2. la klo 13.00. Lähtö Killerin parkkipaikalta
  • Maaliskuu: ulkoilupäivä Palokassa la 26.3. lähtö Saarenmaan koulun pihasta klo 13.00
  • Huhtikuu: match show 10.4 - paikka ei ole vielä varma.

Luonnetesti päätettiin järjestää syksyllä myös tänä vuonna, testi on kaksipäiväinen. Lisätietoja voi kysellä Niinisen Mialta.

Alaosaston järjestämää koulutusta varsinkin aloitteleville koirakoille on jonkun verran kyselty ja olen saanut myös tarjouksen Ekmanin Tiialta, että hän olisi käytettävissä kouluttajana. Ilmoitelkaa mikäli kiinnostusta olisi ja esittäkää toivomuksia.

Lisätietoa tapahtumista ja muista suunnitelmista voi kysyä hallituksen jäseniltä. Tervetuloa mukaan! Myös alaosaston kotisivuille päivitetään uutta infoa joten mikäli nettimahdollisuus löytyy, sieltä voi käydä katsastamassa uusimmat suunnitelmat! Allekirjoittaneelle voi edelleen ilmoittaa yhteystietojaan jos haluaa jäsenkirjeen joko sähköpostilla tai paperiversiona. Tämän vuoden alusta saamme vihdoinkin kirjeet postitettua suunnitelmien mukaan.

Aktiivista harrastusvuotta toivotellen,
Johanna R