JÄSENKIRJE 1/2006 - maaliskuu

Hei taas ja hyvää kevättä kaikille!

Vuosikokouksesta on jo ehtinyt vierähtää hieman aikaa, mutta muistellaanpa sen verran menneitä. Alaosastomme hallituksen kokoonpanossa tapahtui jälleen pieniä muutoksia kun valittiin uudet hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle, sekä uusi varapuheenjohtaja ja sihteeri. Erovuoroisina olivat Jaana Ristiluoma, jota kiitämme alaosaston eteen tehdystä työstä, sekä allekirjoittanut, joka jatkaa hallituksen jäsenenä. Uudeksi jäseneksi hallitukseen valittiin Juha Väisänen. Sihteerin tehtäviä lupautui hoitamaan Elina Riipi ja varapuheenjohtajaksi myös tulevaksi kaudeksi saimme Minna Mannisen. Yhdyshenkilöiden pestit pysyivät ennallaan. Vuosikokouksessa palkittiin myös vuoden myös vuoden colliekisojen voittajat kuluneelta vuodelta, ja tulokset on nähtävillä Colliesanomissa 1/2006.

Kirjeen loppuosassa on nähtävillä kaikkien toimihenkilöiden yhteystiedot, ja toivommekin että meille kantautuu "kentältä" paljon uusia ideoita ja ajatuksia vuoden mittaan.

Pitemmittä puheitta asiaan, eli tuleviin tapahtumiin:

La 18.3.2006 klo 13 : Talvinen collietapaaminen
Rento lenkkipäivä 18.3 Saarenmaalla. Lenkille lähtö Saarenmaan koulun pihasta klo 13. Ohjelmassa luvassa makkaranpaistoa ja yhteislenkkeilyä.

La 22.4.2006 klo 13 : Match show
Match show lauantaina 22.4 Jyväskylässä Rajakadulla. Ilmoittautuminen alkaa klo 12 ja arvostelu klo 13.

La 6.5.2006 klo 13 : Match show
Match show lauantaina 6.5 Jyväskylässä Rajakadulla. Ilmoittautuminen alkaa klo 12 ja arvostelu klo 13.

Ma 8.5.2006 klo 18 : Collielenkki
Collielenkki ma 8.5 alkaen klo 18. Lenkin vetää Anni Ahonen. Lähtöpaikka Palokassa Tyyppälän koulun pihasta.

Viikolla 20 tai 21 : Collielenkki
Toinen lenkki maanantaina klo 18 Killerillä joko viikolla 20 tai 21, lenkin vetää Johanna Ruottinen. Kysy lisätietoja lähempänä ajankohtaa, p. 040-5838908.

Suomen Collieyhdistyksen 60-vuotisjuhla
Nelipäiväinen tapahtuma pidetään Hankasalmella 13.-16.7.2006.Juhlapaikkana toimii Revontulen lomakeskus. Neljän päivän aikana pidetään seminaareja, kursseja, kilpailuita, kokeita ja viikonlopun päättää collieiden erikoisnäyttely. Lisätietoa 60-vuotisjuhlatapahtumasta (mm. tarkemman ohjelman) voi katsoa Colliesanomista 1/2006.

Toivomme taas runsasta osallistumista tapahtumiin ja toivotamme tervetulleeksi kaiken mahdollisen avun myös järjestelypuolelle. Erityisesti erikoisnäyttelyn ja 60-vuotisjuhlan talkoisiin odotamme innokasta osanottoa ;-). Jos joukostamme löytyy agilitaajia edustamaan Alaosastoamme joukkuekilpailuun, ottakaa yhteyttä agility-yhdyshenkilöön Anna Sinerheimoon!

Seuraava hallituksen kokous on sovittu pidettäväksi Jyväskylässä 09.04.-06. Mikäli sinulla on asiaa kokouksessa käsiteltäväksi, otathan taas yhteyttä hallituksen jäseniin hyvissä ajoin.

-- HALLITUS

Mukavaa ja aurinkoista kevättä kaikille toivotellen
Johanna