JÄSENKIRJE 2/2006
touko-kesäkuu

Hei taas ja aurinkoisen kesän toivotukset toukokuun lopun sateisesta harmaudesta huolimatta!

Aloitetaanpas jälleen sillä tärkeimmällä ja kiireellisimmällä asialla, nimittäin 60-vuotisjuhlalla. Edelleenkin kannustan kaikkia kynnelle kykeneviä mukaan auttamaan järjestelyissä ja osallistumaan tapahtumiin ja kilpailuihin.

-Alaosastomme alueella asuvia Toko- ja Pk-mestaruuksiin osallistuvia koirakoita pyytäisin merkitsemään ilmoittautumisen yhteyteen mitä alaosastoa edustatte, jotta saisimme joukkuekilpailuihin hyvät joukkueet kasaan. HUOM; ilmoittautumisaika pk-mestaruuksiin umpeutuu toukokuun lopussa!
-Agilityn joukkuemestaruudet ratkaistaan erikseen ja mukaan Alaosastomme joukkueeseen haluavat voivat ilmoittautua Anna Sinerheimolle. Alaosasto maksaa joukkueen osallistumisen.

Suomen Collieyhdistyksen 60-vuotisjuhla
Nelipäiväinen tapahtuma pidetään Hankasalmella 13.-16.7.2006.Juhlapaikkana toimii Revontulen lomakeskus. Neljän päivän aikana pidetään seminaareja, kursseja, kilpailuita, kokeita ja viikonlopun päättää collieiden erikoisnäyttely. Lisätietoa 60-vuotisjuhlatapahtumasta (mm. tarkemman ohjelman) voi katsoa Colliesanomista 1/2006 tai collieyhdistyksen kotisivuilta http://www.collieyhdistys.fi/2006.htm.

TERVETULOA COLLIEYHDISTYKSEN 60-VUOTISJUHLATAPAHTUMIIN!

Pahimpien juhlakiireiden helpottaessa onkin sitten aika taas suunnata myös säännöllisesti lenkkeilemään ja suunnittelemaan muutakin toimintaa syksyksi. Olkaahan yhteydessä hallituksen jäseniin uusien ideoiden merkeissä!

Lenkkipäivä
- Seuraava lenkkipäivä on suunniteltu vaihteeksi Halssilan suunnalle, kiinnostuneet voivat kysellä tarkempia tietoja (ja ehdottaa sopivaa aikaa) Anne Alholta, 040-5598745/anne_alho (at) hotmail.com

Agility ja/tai flyball-kurssi
- Kesäksi on suunniteltu agility ja/tai flyball-kurssia. Jommasta kummasta kiinnostuneet, kyselkäähän lisätietoja Anna Sinerheimolta (p.045 6761 261/anna.sinerheimo (at) saunalahti.fi) jotta voimme kartoittaa kumpaan lajiin vaiko mahdollisesti molempiin olisi tulossa riittävästi osallistujia. Päivämäärät päätetään sitten kun mukaan haluavia on tarpeeksi.

Collieyhdistyksen internet-keskustelufoorumilla on alaosastollamme oma keskustelualue. Käytetäänpäs siis myös tätä mahdollisuutta entistä aktiivisemmin hyväksi toiveiden ja ehdotusten esittämisessä ja keskustelu muutenkin on tietysti vapaata.

Syksyllä on taas Alaosastomme luonnetesti, josta voi tiedustella Mia Niiniseltä. Toimihenkilöitä sinnekin otamme ilolla mukaan!

Seuraava hallituksen kokous on sovittu pidettäväksi Hankasalmella 27.6.-06. Jos sinulla on asiaa kokouksessa käsiteltäväksi, otathan taas yhteyttä hallituksen jäseniin hyvissä ajoin.

-- HALLITUS

Mukavaa ja aurinkoista kesää kaikille toivotellen
Johanna